Slovensko (Slovenija)繁體中文English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)MontenegrinTurkish

EPeKa Slovenija

EPeKa Slovenija

Share on facebook
Ekologija
mladinsko delo v ekologiji

Mladinsko delo v ekologiji

14. - 20. oktober 2012
Gdansk, Poljska

EPEKA se bo udeležila izobraževalnega tečaja "Flipchart.Reactivation",ki se bo izvedel v Tricity-u pri Gdansku na Poljskem med 14. in 20. oktobrom.

 

Več ...
 
resimo nase okolje

S.O.S. - Save Our Surroundings – Rešimo naše okolje

28. avgust – 5. september
Sinop, Turčija

EPEKA Turčija bo koordinator njihove prve mladinske izmenjave S.O.S – Save Our Surroundings – Rešimo naše okolje. Glavna predmeta tega projekta sta okolje in ekologija.Turčija je v primerjavi z Slovenijo zelo velika država, ampak nima niti ene jedrske elektrarne. Prva, ki jo želi zgraditi vlada je v Sinopu, kjer je locirana EPEKA Turčija. Partner pri tem projektu je EPEKA, Maribor, Slovenija.

Več ...
 
Ocistimo Slovenijo 2012

Očistimo Slovenijo 2012

24. marec 2012
Maribor, Slovenija

EPEKA je sodelovala pri projektu Očistimo Slovenijo 2012, ki ga vodi Društvo ekologi brez meja. Akcija je potekala 24. marca 2012 v sklopu globalne pobude World Cleanup 2012.

Več ...
 
Eko državljan

Umetnost in kako postati eko državljan

17. – 23. December 2011
Saint Claude, Francija

EPEKA in Klub mariborskih študentov sta sodelovala pri mladinski izmenjavi z naslovom Umetnost in kako postati eko državljan, ki se je odvijala v Saint Claude v Franciji od 17. do 23. decembra 2011.Projekt je bil tri-stranska mladinska izmenjava. Partnerji prihajajo iz Francije (koordinator) in Portugalske.

Več ...