Slovensko (Slovenija)繁體中文English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)MontenegrinTurkish

EPeKa Slovenija

EPeKa Slovenija

Описание Piperinox тут.

Share on facebook
Izobraževanje

Znanstveno raziskovalno združenje za umetnost, kulturno-izobraževalne programe in tehnologijo EPeKa je član vsebinske mreže nevladnih organizacij na področju raziskovanja in znanosti, ki jo koordinira Zveza strojnih inženirjev Slovenije.
Projekt želi v svojih namenih, ciljih in dejavnostih izboljšati trenutno situacijo inženirskega nevladnega sektorja na področju raziskovanja in znanosti Slovenije.
EPeKa sodeluje s svojimi aktivnostmi predvsem na področju raziskovanja in delovanja informacijsko komunikacijskih tehnologij.

Več o mreži inženirskih nevladnih organizacij na www.minvo.siromska gostilna

Joconda projekt

18. julija 2013
Szombathely, Madžarska

EPEKA je sodelovala kot zunanji partner in člani in članice EPEKA kot udeleženci pri mednarodnem projektu v sklopu EU programa Leonardo da Vinci.

Več ...
 
romska gostilna

Demokracija s smehom

22. - 27. julij 2013
Adana, Turčija

EPEKA je sodelovala v projektu »Demokracija s smehom«, ki se je odvijal v Adani, Turčija, med 22. in 27. julijem. Je del programa Mladi v Akciji in bo vključeval mlade iz Turčije in Slovenije.

Več ...
 
romska gostilna

Inovativna orodja za dosego aktivne participacije

7. - 18. julij 2013
Kraiova, Romunija

EPEKA je kot partner sodelovala pri usposabljanju, ki je potekalo pod naslovom: Inovativna orodja za dosego aktivne participacije. Usposabljanje je potekalo v Kraiovi v Romuniji.

Več ...
 
romska gostilna

Učimo in igrajmo se na Likijski poti

15. - 21. julij
Antalya, Turčija

EPEKA sodeluje kot partner pri usposabljanju z naslovom Učimo in igrajmo se na Likijski poti. Glavne teme projekta so neformalno izobraževanje, aktivna participacija in prostočasne aktivnosti oz. vključevanje teh v izobraževalni proces.

Več ...
 
Več člankov...