Slovensko (Slovenija)繁體中文English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)MontenegrinTurkish

EPeKa Slovenija

EPeKa Slovenija

Смотрите CardioActive на сайте.

Share on facebook
Mladi
romska gostilna

Skupna prihodnost

28. julij - 8. avgust 2013 Подробное описание Revamin Stretch Mark тут.
Doebeln, Nemčija

EPEKA kot partner sodeluje v mednarodni mladinski izmenjavi Skupna prihodnost, ki bo vključevala 24 motiviranih mladih Romov in ostalih iz Döbelna (Nemčija), Olomouca (Češka) in Maribora (Slovenija). Skupaj se bodo lotili problematic kot so življenje, izzivi in zmožnosti pripadnikov romskih skupnosti v njihovih primarnih državah kot tudi na evropskih tleh.

Več ...
 
romska gostilna

Vsi smo enaki

1. - 7. julij 2013
Zonguldak, Turčija

EPEKA sodeluje pri mednarodni mladinski izmenjavi z naslovom Vsi smo enaki, ki se bo odvijala v Turčiji.

Več ...
 
romska gostilna

Umetnost evropske mladine v naravi - EYAN

26. maj - 2. junij 2013
Granada, Španija

EPEKA kot partner sodeluje v mladinski izmenjavi, ki bo potekala v Španiji. Namen izmenjave je, da bi skozi umetnost v naravi promovirali nov način razumevanja in spoštovanja narave. Vse to pa bi potekalo s pozitivnega vidika in prijaznega odnosa do okolja. 36 udeležencev iz različnih evropskih držav se bo na tej izmenjavi ukvarjalo z dejavnostmi umetnosti in didaktike v tesni povezavi z okoljevarstvenimi načeli. Vse skupaj pa bo potekalo v Granadi in Andalusiji.

Več ...
 
yomn, mladina je pomembna zdaj

YOMN - Mladina je pomembna zdaj!

28. april - 3. maj 2013
Caravaca, Španija

Maruša Neuberg in Dea Marko sta se v imenu združenja EPEKA udeležili zaključnega sestanka pri projektu Mladina je pomembna zdaj! (Youth matters now! - YOMN). Srečanje je potekalo med 28. aprilom in 3. majem 2013 v Caravaci de la Cruz v Španiji, z namenom evropskega sodelovanja na področju spodbujanja neformalnih učnih metod za delo z mladimi prestopniki ali tistimi, ki so nagnjeni k prestopništvu./p>

Več ...
 
romska gostilna

stART

22. - 29. april 2013
Carigrad, Turčija

EPEKA se bo udeležila mladinske izmenjave start. Glavni namen te izmenjave je ustvariti sporočilo skozi gledališče in druge vizualne umetnosti. Sporočilo bo vsebovalo letne priorite in principe Evropske unije.

Več ...
 
razresimo spore

Fragiles - (re)claiming architecture

Saint Lucas school of Architecture Brussels
25. - 30. marec 2013
Bruselj, Belgija

EPEKA in v njenem imenu Luka Murovec bo sodeloval na letošnji mednarodni študentski arhitekturni konferenci Fragile,s, ki bo potekala na kampusih fakultet v Bruslju in Gentu (Sint Luca School of Arts).

Več ...
 
razresimo spore

Gledališka delavnica - VIPs v akciji

30. marec 2013
Maribor

EPEKA bo v sklopu projekta VIPs v akciji priredila gledališko delavnico v centru Maribora. Pričela se bo ob 11. uri in zaključila s predstavo ob 13.30 uri na mariborskih ulicah.

Več ...
 
romska gostilna

Okrepitev mednarodnega mladinskega dela

6. - 8. februar 2013
Maribor

V Mariboru je Mreža MaMa skupaj z mednarodnimi partnerji in svojimi članicami priredila tridnevni mednarodni mladinski projekt Okrepimo Mednarodno Mladinsko delo.

Več ...
 
Več člankov...