Slovensko (Slovenija)繁體中文English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)MontenegrinTurkish

EPeKa Slovenija

EPeKa Slovenija

Share on facebook
romska gostilna

Podjetniška zvezda Evrope

21. - 29. maj 2013
Zagreb, Hrvaška

EPeKa bo sodelovala kot partner pri usposabljanju "Podjetniška zvezda Evrope". Usposabljanje se ravna po ideji, da ima vsak posameznik dovolj moči, da naredi spremembo. Moto usposabljanja je "Skupaj za boljšo Evropo".

Podjetniški zvezda je projekt namenjen spodbujanju pobude mladih, njihovo sposobnost, da razmišljajo ustvarjalno in izvirno. Hkrati pa poveča njihovo pripravljenost, da sprejmejo tveganje za dosego ekonomskih, socialnih, političnih in okoljskih ciljev.V osmih dneh izobraževalnega programa bomo izvajali aktivnosti in izvedbo vaj, saj lahko osnovne podjetniške veščine in kompetence kot so: moderiranje, team building, komunikacija, izboljšava medkulturnih kompetenc in kreativnega razmišljanja,izboljšujejo udeleženčevo znanje.

Prav tako bomo proučili, zakaj kreativno razmišljanje velja za enega od glavnih podjetniških spretnosti in povečuje možnost udeležencem, da postanejo podjetniki.

To usposabljanje bo prispevala ne samo k osebnemu razvoju udeležencev, ampak bo tudi spodbujalo izmenjavo najboljših praks in vzpostavljanje novih povezav po vsej Evropi.

Projekt je podprt s strani EU programa Mladi v akciji.

 

 

 

 

 

epeka urad za mladinošos mladi