Slovensko (Slovenija)繁體中文English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)MontenegrinTurkish

EPeKa Slovenija

EPeKa Slovenija

Share on facebook
Prostovoljstvo

EPeKa je član slovenske mreže prostovoljskih organizacij, ki jo vodi Slovenska filantropija. V mreži je vključeno več kot 500 organizacij.
EPeKa izvaja svoje programe tudi s pomočjo prostovoljcev. Skušamo posredovati kar najbolje vsem sodelujočim prostovoljcem naše veščine in znanja, predvsem na področju kulture in organizacije kulturnih prireditev, mladinskega dela, ekologije… Cilj je, da naši prostovoljci pridobijo kar največ neformalne izobrazbe, ki jim bo kasneje koristila na različnih področjih, tako v zasebnem kot poslovnem svetu.
Pri prostovoljstvu sodelujemo tudi s izobraževalnimi institucijami. Tako v našem društvu izvajamo tudi praktično usposabljanje z delom po izobraževalnih programih. Usposabljanje je namenjeno vajencem, dijakom in višješolskim študentom.

EPeKa je vključena v program Evropske skupnosti Mladi v akciji, kjer delujemo kot pošiljajoča in gostujoča organizacija za Evropsko prostovoljno službo pod registrsko številko 2011-SI-63romska gostilna

Usposabljanje za mentorje v projektih evropske prostovoljne službe

28. - 29. junij 2013
Postojna

EPEKA sodeluje s svojimi člani Mateja Pesek, Matej Tisaj in Marko Malajner pri usposabljanju, ki ga organizira MOVIT na mladina.

Več ...
 
romska gostilna

Dan za spremembe 2013

5. april
Dvorana Gustaf, Pekarna

V okviru Dneva za spremembe 2013 se mreža »Prostovoljstvo v Mariboru« povezuje z AGD Gustaf in Gu(d)staf marketom. Dogodek bo potekal v petek, 5. 4. 2013, med 12h in 18h v parku KC Pekarna, delno pa tudi v Gustafu, v prostorih MISC INFOPEKA in po potrebi v Magdalenskem parku. Partner v projektu je EPEKA.

Več ...
 
romska gostilna

Kuharji in znanstveniki se srečajo v kuhinji

22. – 28. junij 2013
Vilnius, Litva

EPeKa se bo udeležila izobraževalnega tečaja Kuharji in znanstveniki se srečajo v kuhinji. Tečaj želi mlade opremiti s kompetencami, ki pomembno doprinašajo h kakovosti izvršitev mednarodnih mladinskih projektov. Te kompetence bo tečaj zagotovil na dva načina.

Več ...
 
romska gostilna

Audace 5

25. marec - 25. maj 2013
Maribor

EPEKA je gostiteljska organizacija pri projektu Audace 5. Projekt je namenjen mladim, da se lažje vključujejo na trg delovne sile in pridobijo prve delovne izkušnje. Udeleženci so stari med 18 in 25.

Več ...
 
romska gostilna

Mladinsko delo v Gruziji

30. marec - 6. april 2013
Rustavi obuleti bilisi, Ozurgeti, Batumi, Zugdidi, Georgia

EPEKA sodeluje v študijskem obisku z naslovom Mladinsko delo v Gruziji. Projekt je namenjen krepitvi mladinskega dela na lokalnem nivoju in prostovoljstvu. Cilj je tudi predstaviti mladinsko delo v Gruziji mednarodnim udeležencem.

Več ...
 
razresimo spore

PVA - Prostovoljstvo, vključenje, aktivnost

20. - 26. januar 2013
Flaxley, Velika Britanija

EPEKA je sodelovala pri projektu vzpostavljanja partnerstev v sklopu projekta VIP, ki je potekal v Asha Centru januarja 2013.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 3